Integritet

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://rsmh.eu.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

kONTAKTFORMULÄRET

När besökare lämnar meddelande i kontaktformuläret samlar vi in de uppgifter som visas i kontaktformuläret för vidare kontakt med dig. Vi sparar dessa uppgifter så länge som det behövs för kontakt med dig. När du fyller i kontaktformuläret och klickar på skicka har du godkänt att vi sparar de uppgifter du själv valt att fylla i.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka rättigheter du har över dina data

Hör av dig till RSMH om du undrar över om vi sparat dina personuppgifter. Medlemmar finns registrerade i ett medlemsregister med namn och adress.